Friday, 2 August 2013

Jumpa Tok Imam

Salam lovers!


Heeeeee..... malam semalam dah selamat pun jumpa Tok Imam kat kawasan rumah saya tu. Sebab ape jumpe Tok Imam?? sebab saya nak serah kan dokumen nikah sebelum hantar ke PAID (pejabat agama islam daerah). Tapi kan sebelom tu ade la cerita lawak sikit petang tu tau. Hahaha...kalau teringat mesti tesenyum kejap. 

Petang semalam mama msg cakap "malam ni kene ikut ayah pegi jumpa dengan Tok Imam pukul 10 mlm". Saya ingat saya sorang je kene ikut sama tapi cik wie pun dapat msg yang sama dari mama... terus cik wie text saya balik tanye "mama ade ckp pape tak?" so saya pun cakap la "ade jugak." Then saya ingat tak de pape dah lepas tu, tapi rupanya cik wie cuak u olls, hahahaha... die kate nape kene pegi jumpa eh? ade ape pulak? ni mesti takut kalau Tok Imam tu nanti tanye macam-macam kan. T____T Hahahaha... tapi takde ape pun lah, Tok Imam tu sempoi giler rowwck jer. Die cume mintak datang sekali dengan wali sebab nak terang kan segala prosuder yang berkaitan dengan dokumen nikah & masa nak nikah nanti itu sajjeerrr... tapi cik wie biaser lah cuak lebih. Kuikuikuikuikui.. Tok Imam tu best harap-harap nanti masa nikah die dapat la tenang kan cik wie yang kuat cuak ni. Haha... =p but sebelom sampai tu sesat jugak la nak carik rumah Tok Imam, so call cik ka sebab Tok Imam duduk area kawasan umah cik ka, tentiu cik ka..hehe. 

So sekarang ni dokumen nikah dah ready tinggal nak serah kan kat PAID je. Pastu tunggu je lah date tersebut datang...hikhik. Uuuuiiiissshhhh...sekarang ni hati saya tak tenteram jugak lah, orang lain semua tengah excited nak raya tapi saya banyak pikir kan lepas raya yang lebih. Hahaha... takpe good experience for me jugak. Macam ni ek rupanya rasa nak kawin. Dalam suka ade sedih ade risau ade resah ade macam-macam rasa lah. Huhuhu...doa kan yang baik-baik ye kenkawan, semoga semua nya berjalan dengan lancar..insyaAllah amiinnn.. :)


Taa-daa!   


2 comments:

  1. Kita baru selesai yg belah eka. Tunggu belah lelaki lak siap dokumen2 tu semer. hehehe

    debar kan. hehehehe

    eka lagi 3 bulan pon debar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang debor sangat2 dah ni.... huhu.

      Delete

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds