Wednesday, 8 February 2017

Usus yang sihat akan menghasilkan badan yang sihat!

Assalamualaikum, hello eberibodi

Sungguh lama tidak bersiaran kan? hahahahahaha.... 

Sape yang follow fb/ig kita ade la kita update sana.. sape yang tak follow memang taktau la perkembangan apa yg kita tengah buat kan? cecece macam lah ade orang nak tahu sangat perkembangan kau! haha. 

Ada yang tanya "kuna awak jual produk ape tu?" ok meh sini kite terangkan kat sini, senang sikit boleh kita semua baca berjemaah kan? 

Memula sy nak tanye korang pernah tak dengar Terapi MRT atau Konsep MRT? bukan train MRT yg kat  tu tau!  
Ok, apa itu konsep MRT? MRT tu... MENERIMA RAHMAT TUHAN... hehehe ok itu tipu!

Maksud MRT = (Molecular Reform Therapy) or dalam bahasa melayu dia “Terapi Pembaharuan Molekul” 
"TERAPI PEMBAHARUAN MOLEKUL"
Konsep mrt ialah suatu kaedah terapi semula jadi, yang merawat punca penyakit. Menyubur dan membaik pulih sel kesihatan yang menyeluruh.
Berbeza dengan kaedah rawatan perubatan yang hanya fokus kepada rawatan luaran atau merawat simptom sahaja. Punca asal penyakit tidak dapat disembuhkan, penyakit akan berulang semula, mungkin menjadi lebih kronik..
So.. melalui konsep MRT ni kita buat rawatan tanpa sebarang ubat-ubatan tetapi kita rawat melalui MAKANAN , AIR DAN OKSIGEN yang kita ambil dan hirup selama ini. Ia selamat untuk semua, lagi bagus kalau diamalkan dari kanak-kanak.. 
Melalui konsep MRT , rawatan bermula dari sel kerana bila :
👉Sel sihat
👉Tisu sihat
👉Organ sihat
👉Sistem badan sihat

BADAN ANDA PASTI JADI SIHAT! 

Panjang lebar haa bebel nye, korang dah paham ke belum? hahahaha... 

Ok2 pada sesiapa yang berminat nak tau dengan lebih lanjut konsep atau terapi MRT ni boleh je PM / Whatsapps kuna ok? bukan tu je dengan konsep ini juga korang boleh menjana pendapatan siapa yang tengah carik peluang nak business tu molek lah sangat sekarang ni.  Suri rumah poonn boleh je buat taauuu.. hihi

Nah no tel : 
012.3363068
012.3363068

Nota :
Bekalan nutrien dan oksigen yang mencukupi untuk sel-sel badan kita menjalankan metabolisma
•Mengutamakan kesihatan fizikal dan kerohanian
•Lebih 80% penyakit moden yang dikenalpasti tidak dapat diubati, tetapi ia dapat dipulihkan melalui konsep MRT.
•MRT adalah arus rawatan pada abad ke-21

#konsepMRT
#terapiMRT
#O2ON++
#onlinetoofflinebusiness






Nuffangs Adds