Friday, 28 October 2016

RAJA SPIRULINA

Kenapa saya amalkan SPIRULINA??  

1) Meningkatkan imunisasi badan 
2) Perlindungan dan kesihatan terhadap mata 
3) Mengurangkan sembelit 
4) Agen detoks 
5) Mengurangkan alahan termasuk ekzema dan ruam-ruam 
6) Meningkatkan tenaga badan 
7) Membantu pembinaan tulang dan sel 
8) Merejuvinasi sel-sel kepada sel baru dan segar 
9) Meningkatkan daya ingatan dan tumpuan 
10) Mengurangkan masalah kulit termasuk jerawat 
11) Mengalkalikan badan dan darah 
12) Antioksida 
13) Menguat dan menyihatkan rambut 

Sebab tu lah spirulina ni jadi pilihan kiteorang 1 family, produk ni diformulasi oleh pakar dan saintis Spirulina antara terbaik di dunia!!! 

Spirulina ini dihasilkan dengan kajian lanjutan melebihi 30 tahun dan dihasilkan melalui paten antarabangsa. Dan info yang lagi bagus, produk ini adalah SATU-SATUNYA produk Spirulina di negara ini yang mendapat pengiktirafan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah USA ( FDA ). 

Sedikit info United States Food and Drugs Administration (US-FDA) adalah badan yang bukan calang-calang di Amerika. Mereka menyemak segala perkara yang di makan oleh rakyat Amerika. Oleh itu bukan mudah untuk mendapat kelulusan FDA. Boleh makan bertahun-tahun dibuatnya dan kos pun sampai berbilion-bilion. Jadi syarikat yang ada sijil ni memang bukan sembarangan. Mesti kukuh dan stabil.

So cane?? dah ready ke nak dapatkan tablet Sipurlina pertama korang hari ini? Untuk kanak pulak once diorang dah pandai kunyah pun dah boleh terus amalkan, lagi cepat lagi bagus. 

Selamat mencuba!


No comments:

Post a Comment

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds