Friday, 28 October 2016

RAJA SPIRULINA

Kenapa saya amalkan SPIRULINA??  

1) Meningkatkan imunisasi badan 
2) Perlindungan dan kesihatan terhadap mata 
3) Mengurangkan sembelit 
4) Agen detoks 
5) Mengurangkan alahan termasuk ekzema dan ruam-ruam 
6) Meningkatkan tenaga badan 
7) Membantu pembinaan tulang dan sel 
8) Merejuvinasi sel-sel kepada sel baru dan segar 
9) Meningkatkan daya ingatan dan tumpuan 
10) Mengurangkan masalah kulit termasuk jerawat 
11) Mengalkalikan badan dan darah 
12) Antioksida 
13) Menguat dan menyihatkan rambut 

Sebab tu lah spirulina ni jadi pilihan kiteorang 1 family, produk ni diformulasi oleh pakar dan saintis Spirulina antara terbaik di dunia!!! 

Spirulina ini dihasilkan dengan kajian lanjutan melebihi 30 tahun dan dihasilkan melalui paten antarabangsa. Dan info yang lagi bagus, produk ini adalah SATU-SATUNYA produk Spirulina di negara ini yang mendapat pengiktirafan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah USA ( FDA ). 

Sedikit info United States Food and Drugs Administration (US-FDA) adalah badan yang bukan calang-calang di Amerika. Mereka menyemak segala perkara yang di makan oleh rakyat Amerika. Oleh itu bukan mudah untuk mendapat kelulusan FDA. Boleh makan bertahun-tahun dibuatnya dan kos pun sampai berbilion-bilion. Jadi syarikat yang ada sijil ni memang bukan sembarangan. Mesti kukuh dan stabil.

So cane?? dah ready ke nak dapatkan tablet Sipurlina pertama korang hari ini? Untuk kanak pulak once diorang dah pandai kunyah pun dah boleh terus amalkan, lagi cepat lagi bagus. 

Selamat mencuba!


Monday, 17 October 2016

Penapis Air BIO PURE

Assalamualaikum..


Nak mintak tolong kawan-kawan jawab 3 soalan kat bawah :
1)Kat rumah dah ada penapis air ke belom? 
2)Astro/Android Box ade tak? 
3)Bill internet berapa sebulan?

Untuk no 2 & 3 mesti ramai yang sanggup keluarkan duit dan bayar setiap bulan tapi Masih Ramai yang belom SANGGUP berkorban untuk no 1. Sebab ramai yang beranggapan penapis air bukan keperluan utama, tapi tahu tak sebenarnya penapis air lah yang terpaling penting dalam rumah kita. Hari-hari kita disogok "PASTIKAN MINUM 8 GELAS SEHARI" tapi... kalau air yang kita minum tu tak bersih, sihat tak? anak-anak dan ahli keluarga kita confirm ke minum air putih yang bersih? SANGGUP KE? SANGGUP NAK KASI MINUM AIR SAKIT?

Kesimpulannya:- 
Bila kita minum air yang tercemar, risiko utk menghidap penyakit seperti Buah Pinggang Rosak, Canser, Oksigen tak sampai ke otak dan sebagainya..
-air paip yg disalurkan ke rumah kite seharian mengandungi karat & mungkin juga  mengandungi Rumpai, Zink dsb.
-Air yg ditapis pulak, walaupun telah ditapis tp tak juga bersih, masih lagi mengandungi bahan2  tercemar, walaupun di gembar-gemburkan ade mineral dsb. Rugikan, Beli penapis air yg kesannye  sama jugak macam air yg disalurkan kerumah,
- Air RO memang kiraan dgn Tds Meter 000, Tapi air ni yg patut kite minum hari-hari, tak      
membebankan buah pinggang kite. 


Hasil carian imej untuk bio pure elken




Hasil carian imej untuk bio pure elken







Kelebihan Bio Pure
Kenapa perlu bertukar ke Bio Pure K-Series?
>> Menapis sehalus 0.0001 mikron umpama sehelai rambut dibelah 500,000 kali.
>> Pengiktirafan S300 MOHOR EMAS WQA.
>> Sistem terbaik Top 4 didunia.
>> Mempunyai 3 kelebihan suhu.
>> Teknologi pakar Air dunia CWS tahap VI selama 30 tahun.
>> Sistem yg direka khas utk kualiti air di Malaysia.
>> Kos Penghantaran & Pemasangan PERCUMA.
>> Largest After-Sales Service team in Malaysia.
>> Frost & Sullivan Asia Pacific Top 1% of World Best Practices 2012/2013.
>> Trusted Brand.
>> Pengesahan SIRIM.
>> Service Reminder every 12 months.
>> Halal.
>> Hampir 3juta Pengguna diMalaysia
>> Waranty 2 tahun.

Payment ada 3 cara :-
1) Cash
2) Credit Card 0% int 
3) Aeon credit 


Hasil carian imej untuk bio pure elken K 400














FREE DEMO AND CONSULTATION!!
PM/Whatsapp

012.3363068
012.3363068

#O2ON++
#konsepMRT
#airsihatbukanairsakit
#cegahsebelumterlambat

Nuffangs Adds