Wednesday, 2 March 2016

Fraser Hill


Assalamualaikum

Hi, lame gila i tak update apa-apa. I sekarang busy gila noks.. busy dia sampai kadang-kadang "terpaksa rela" stayback kat office utill 9pm. Sampai rumah memang dah lembik. Then esok pagi masuk rush itu ini sebab tu la dah lama sangat tak dapat nak update apa-apa kat sini hewhew. 

Btw ni cerita i rase bulan 1 haritu kot sebab kat kawasan rumah takde letrek so ajak la semua moh le kittew pegi berkelah dekat some where yang sejuk memamdangkan cuaca mase tu agak panas jugak so kita pegi Fraser Hill jek. Pagi tu mama masak siap-siap bawak bekal untuk lunch dekat sana. Alah masak simple-simple je dapat sejenis lauk pun dah cukup. So masa ontheway tu cuaca sangat elok dan panas.. kiteorang ikut jalan belakang ikut batang kali - kuala kubu. Eh eh jalan dah berubah la kat atas tu.. dulu last datang Fraser Hill ntah la umur berapa kecik lagi kot, jalan naik dan turun ada 1 je dulu.. now dah separate jalan naik 1 jalan turun 1. Dulu tak boleh selisih kene ikut jadual kalau nak naik and turun. 

So sampai je kat atas tu kita carik dulu port untuk makan. Sambil makan rilex-rilex layan angin sejuk.. lepas tu tip tip tip hujan dah start turun.. hukhuk.. alahai belari la semua masuk kereta, baru ingat nak posing-posing.. Lepastu just round-round kawasan dalam kereta je la.. bila hujan dah rede dapat la keluar kejap ambik gambar tu pun hujan masih renyai-renyai yang lebat tu.. 

Tak banyak pun gambar dapat ambik.. sobs sobs sebab hujan kan malas nak renyah-renyah.. 



dalam kereta 




time ni ade group motor dah susun motor nak ambik gambar kat depan tugu jam tu, kiteorang tumpang selit-selit kejap sementara hujan renyai.. 



Berlari-lari anak masuk kedai souvenir kat situ tapi takde ape yang menariks pom.. so kita duduk ambik gambar jer lah hehe










Dah tu je la activiti time kat atas sana.. tak boleh nak singgah mana-mana pun sebab hujan yang lebat - renyai - lebat semula so dah takde nak buat ape-ape jom la turun.. mengharap yang letrek kat rumah dah ada. Kehkehkeh.. 




********************************************************************************


TESTIMONI TERBARU ELITE S7!! 

Hi, masih ramai yang tercari-cari produk apa yang bagus untuk kesihatan dan kecergasan badan??? Jom ramai-ramai amalkan minuman 4 in 1 ni. Ramai yang berpuas hati dengan hasil yang mereka dapat selepas consume ELITE S7!! Tak percaya? Order dulu..lepastu baru cerita!! 

SMS/Whatsapps -012-3363068. 


P/S: Follow ig tiara_dazzlingly untuk lihat testimoni terbaru ELITE S7.



No comments:

Post a Comment

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds