Tuesday, 20 October 2015

Lagi Testimoni Elite S7

Assalamualaikum


Siapa tak teruja bila produk yang kita jual dapat buatkan orang puas hati & capai impian pengguna kan? i paling nervos  bila tunggu feedback dari customer.. mula-mula nak tanya feedback haruslah bedebor sebab takut la kan diorang kasi feedback kecewa dengan produk yang kita jual ke apa kan..  Tapi alhamdulillah.... apa yang i dapat semua kata-kata yang diorang happy lepas consume dengan S7 ni!!

Pada siapa-siapa yang belum pernah dengar pasal produk Hybrid Fat Burner Elite S7 ni boleh lah baca dekat sini http://nabiladevie.blogspot.my/2015/08/elite-s7-detox-fat-burner.html semua info pasal Elite S7 ada dekat situ. I suggest kan pada yang nak dapatkan bentuk badan ideal atau nak dapatkan kembali bentuk badan seperti sebelum ni korang wajib cuba Elite S7 ni! Elite S7 ni juga sangat-sangat lah sesuai dijadikan makanan tambahan harian, bukan sahaja dapat kembalikan tenaga yang hilang malah dapat mengekalkan kesihatan badan. Elite S7 juga dapat mengawal nafsu makan dengan selamat, tak dinafikan ramai yang kata selepas consume Elite S7 ni mereka lebih merasa bertenaga dan kenyang. Apa yang penting pada para pengguna Elite S7 korang harus minum 2-3liter sehari supaya korang tidak merasa dehydrated, badan akan terus kekal aktif dan bertenaga!

Korang juga boleh dapatkan result yang agak cepat bila mula consume Elite S7 ni, sekurang-kurangnya selepas 2 minggu sahaja korang akan dapat rasa kelainan dan perubahan pada diri apabila mula consume dengan Elite S7 ni secara konsisten. Memang tak rugi untuk korang mula dapatkan Elite S7 sekarang untuk dijadikan makanan tambahan harian sekarang ni!









ketiga-tiga testimoni ni dari i punya customer sendiri. Memang diorang sangat lah puas hati selepas consume Elite S7. Siap dah repeat order pun! Result lain i akan share kan nanti di entry yang lain ok? kita kasi tunjuk sikit-sikit dulu.. baru teruja kan!!


Bagi yang masih belum mencuba Elite S7, korang boleh dapatkan Elite S7 ni dengan harga 1 botol RM170 40sechet . Cara untuk minum Elite S7 sangat lah mudah, korang boleh bancuh/shake ke dalam 150ml air, minum 1jam sebelum makan (pagi dan malam). Rasa Elite S7 ni sangat sedap dan tidak masam walaupun ia adalah campuran berries. So apa tunggu lagi? jom kita sama-sama sihat, cantik dan bertenaga dengn HYBRID FAT BURNER ELITE S7 HARI INI!! 

Untuk cod area Rawang, Selayang & K.L insyaAllah i sendiri yang akan hantar atau secara pos laju ke alamat korang. Postage fees adalah FREE bagi semenanjung & Sabah Sarawak hanya add on RM10. 

SMS & W/A ke 012-3363068 sekarang!!      
   

   


No comments:

Post a Comment

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds