Tuesday, 15 September 2015

Testimoni ELITE S7

Assalamualaikum


Alhamdulillah....raaamaaaaiii dah bagi feedback kata lepas consume Elite S7 ni badan mudah turun kilos. Lepas tu ada yang dah nak siap-siap book nak repeat order hujung bulan ni. Syukur, im happy!! Ye lah siapa tak happy bila barang yang kita jual dapat feedback baik dari customer kan? If ada lagi siapa-siapa yang nak order ELITE S7 boleh terus WA/SMS at 012-3363068. Hari-hari kita buat postage, stock jangan risau insyaAllah adaaaaaaaa... so ingat kalau nak try sila Whatsapp/SMS i at 012-3363068 harga RM170 ada 40sechets








Kat atas tu semua testimoni dari HQ. Yang dari customer i nanti i share later k? tapi memang i tell u, lepas 2 minggu consume mesti dah nampak perubahan. Paling kurang 2-3 kilos will drop. Hehehe.. so nak try? come contact i 
012-3363068 (kuna)


No comments:

Post a Comment

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds