Tuesday, 31 March 2015

Feedback Customer

Assalamualaikum.


Alhamdulillah sejak jual ephyra dari awal tahun aritu tiap bulan ada je order masuk, walaupun tak banyak macam seller-seller lain syukur alhamdulillah makin ramai yang percaya pada kesan ephyra. :) 

I happy sangat bila dapat feedback dari customer and i share kan pada korang nanti k. Buat masa ni i sendiri pun masih lagi consume dengan ephyra i nak teruskan..bukan untuk kecantikan je lebih pada kesihatan. Tapi i dah start ambik selang sehari sekarang ni, mahal kan ephyra tu..so bila dah rasa badan ok ni i boleh la stat ambik selang sehari pulak, boleh jimat sikit hiks! Ramai yang tanya i nak ambik ephyra ni time bila yang ok? i kata terpulang pada individu tersebut, sebab dekat flyers ephyra dah ade tertulis DOS PAGI : Penyerapan maksimum ketika perut kosong sebelum makan. DOS MALAM : Membaiki dan memulihkan sel-sel badan semasa tidur. 
so terpulang, dulu macam i ade jugak ambik pagi & malam ade la dalam seminggu direct macam tu lepas tu i start minum malam je, sebab pagi i nak breakfast dengan kopi/nescafe kalau minum ephyra pagi nanti i tak dapat nak breakfast kopi sebab ephyra buatkan i jadi kenyang so nanti i tak dapat minum caffeine i hehehe..kalau nak minum pun kene tunggu lepas 3-4 jam ala tak syok la kene nescafe dah dekat tengah hari.. maklumlah hantu nescafe kan? so sebab tu i minum ephyra malam sebelum tidur. Kate kan dinner pukul 8 camtu nanti pukul 10-11 time betul-betul yang nak tidur sangat dah tu baru i akan minum. So bila bangun pagi i akan rasa fresh lepastu membuang memang sakan la...hahahah ringan badan tau! Its up to you nak ambik pagi atau malam..both pun boleh sebab every dos pun ada manfaat dan khasiatnya kan? 





ini adalah feedback dari sebahagian customer i. Rata-rata semua pun kata suka dan puas hati.. syukur alhamdulillah ade yang kulit makin ok ade yang berat badan turun so memang ephyra adalah makanan kesihatan yang baik untuk semua. 

Husband i pun sekarang dah makin pulih dari penyakit resedung dia. Cik wie punya resedung tahap bila dah kene memang mate hidung berair pastu bersin non stop nanti selang pulak sehari dua tumbuh jerawat batu kat muka...tak leh salah makan sikit pun, so die dulu memang jauhkan diri dari makan maknan laut dengan kacang. Sian teman tu, dah la kuah kacang tu feveret dia. Belacan budu semua dulu die makan sikit2 je atau tak makan langsung sebab nak elak dari kene serangan bersin mata dan hidung berair tu. Seksa tau bila kene. But now alhamdulillah.....lepas 2 kotak premium box cik wie dah jadi pencinta seafood. Kacang pun dah best friend dia, makan satey sekarang siap hirup kuah kacang,hahahaha happy i bila tengok cik wie makin pulih. Sebab before try ephyra macam2 ubat dah die cuba amalkan tapi dengan ephyra alhamdulillah menjadi, kulit muka jangan cakap la makin licin dah..i nak ambik gambar tapi die segan. Hahahaha... takpe lah janji cik wie sihat. :)


Buat masa ni customer paling jauh dari terengganu. Kalau ade customer yang bank in kan lebih nanti masa posting i akan bagi balik balance, tengok macam gambar belah kiri tu, customer bank in lebih so i sumbat duit balance dalam shaker hehehehe... jangan risau i tak nak pun duit yang bukan hak i. Dosa tau... 


And ini lah juga air detox i. Kan i dah bagi tau, ephyra adalah makanan kesihatan all in one.. now detox i pun ephyra juga ;) Rambut i dah tak gugur lagi tau, dulu lepas bersalin adoi seram gila bila sikat rambut mak aaiii segenggam dua rambut ikut kat sikat now takde dah. Lepastu rambut i dah jadi makin lembut and kurang berminyak. Kulit kuku pun makin sihat.. dah takde kulit kering kat keliling kuku tu. Kulit badan pun makin lembut biase la keje dalam aircond kan kulit cepat hydrated..tapi now ok dah lembab je macam pakai losen padahal tak pon hahahaha... ok dah tu je i nak share. I tak paksa tapi kalau nak cuba boleh email pada i kquena1@gmail.com minum dan rasakan sendiri. Senang satu jenis supplement tapi banyak khasiat kan? tak yah beli 2-3 jenis dah 1 sechet semua dah ade. :) 


Nah last sekali si kenet gigi 2 puntum untuk semua orang...haha. Makin lasak dah coyya sekarang ye la orang dah besau melawan pun dah pandai. Kemain sangat kan? tunggu la nanti awak besa sikit lagi...siap dia!! 





  



1 comment:

  1. Ephyra nie elok..ade beza jugak la bile minum..;)

    ReplyDelete

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds