Wednesday, 2 April 2014

Cerita Rojak!

Salam semua...hai!

Disebabkan dah lame tak update cerita dalam ni meh arini kita buat entry cerita rojak. Hahahaha...bukan rojak yang boleh makan tu ya. Ni cerita je rojak saje nak lambak semua dalam ni sebab tak tau nak cerita pasal ape..muahaha.




Comel sungguh si zill qayyim nih, tapi bila kite nak dukung dia tak mo. Huh combong eh!! Gambar macam saye lak yang kendong kak zek tu kan. Post la gamba ni kat ig dengan caption "kak zek kendong zill saye kendong kak zek" hahaha ramai dok gelak. :p 




Yang gambar kat atas ni kenduri kawin kak ayu cerita last two weeks kot. Member ex-officemate kawin. Sekali pegi pun dah lewat daaa..niat nak jumpa kengkawan pun tak dapat. Tapi jodoh kuat la dengan kak zek ni, sebab dia pun baru gak resign dari STWD pastu beberapa hari sebelum ke majlis kak ayu kiteorang berwhatsapp and ade la cerita punca kak zek pun resign dari office tu pastu siap tipu management lagi reason dia resign. Kahkahkah...takpe lantak ah derang tu kan, orang nak resign pun tahan2 dah la bagi keje macam orang gila. Huhuhuhu... tapi memang jodoh la dapat gak jumpa time wedding kak ayu tu. Tapi dengan yang lain tak sempat sebab ramai dah chow..ye la saye sampai pun dekat kul 3 dah mane nak ade orang lagi kan. Pape pun selamat pengantin baru kak ayu and husben moga bahtera yang dibina ni membawa kak ayu dan somi hingga ke syurga. Amiinn...








Hok ni pulak cerita last weekend rasanya. Hari sabtu malam.. tetibe pulak tekak ni teringan benda yang panas2 ala2 stimbot. Ke seol garden lah kita... hehe. Actually cik wie yang ajak kua petang tu katenye nak pegi kedai kete nak buat tinted, sekali sampai dah tutup pun kedai nya...hujan pulak agak lebat petang tu. Pastu dah alang2 ade kat area setapak tu terus la ke Festival City. Pastu layan la tekak kat seol garden ni. Huiiihh...sodap nya layan bbq dengan sup tomyam yang panas2 tu time hujan2 sejuk tu kan sampai bepoloh poloh la makan. Pastu kenyang tak hengat!! Hahaha... ape tak nye dok repeat baka daging bbq tu je bape kali bangun. Pastu layan abc letak pulak longan banyak2 buh eskrem kat atas. Peergghhhh bagai nak meletup perut. Kahkahkah... 

Ok dah tu je nak cerita. Tak ade ape dah yang menarik nak cerita nanti lah kita kumpul lagi gambor dengan aktiviti pastu kite tepek kat sini eh. Oh baby ok je setakat ni. Alhamdulillah makin aktif asik bergolek golek je dalam perut ni. Golek lah nak selagi ruang luas nanti awak dah besar ruang pun makin sempit, hihihihi... 

Bubbyeee..... ;) 










1 comment:

  1. Dh lama x makan kat seoul garden..sedapnyeeee

    ReplyDelete

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds