Wednesday, 20 November 2013

Celeb Bufday Acoy & Sapik!

Salam lovers!


Alhamduliilah... dah masuk 7weeks :) moga selamat semuanya, amiiinn... 


Hehehe hari sabtu aritu kiteorang pegi celebrate bufday si acoy dengan sapik same as last year mesti sambut sekali tuk due orang ni. Sorang dah jadi bapak orang sorang lagi tak tau la bile nak masuk minang anak dara orang hekhek. 

Malam tu sungguh kelam kabut ya, saye keluar rumah pun dah about 9 lebih dari hari jumaat dok plan dalam whatsapp group nak pegi restoran mane sampai lah di hari kejadian tak jugak dapat decide nak pegi kedai mane satu, harharhar..tu perkara biaseee... Actually tak lah dedua share date bufday yang sama, cuma acoy je yang betul-betul jatuh pada hari sabtu tu which is 16/11 si sapik is 14/11 beze dua hari so thats why decide celeb sekali harung.. sonang! 




Last2 pi steamboat kat depan festival city je.. haha. Ok jugak la situ, ade kambing bakar lagi tapi tak berapa kick la kalau nak dibandingkan dekat tempat lain..menu pun tak banyak pilihan sangat, udang sotong pun kecik2 je ketam langsung tak dok. Dim sum pun tak dok jugak..yang banyak fish ball dengan sosej. Boleh la dari takde... 1st time jugak pegi situ, takpe atlist dah try dah tau la macam mane..name restoran tu M2cafe..betul2 depan festival city.. 







ni lah bufday boy nye... tiap2 taon pun akan celeb sesama.. :) cake macam biasa, from air tangan cik ka.. 





makan lah kami sampai kenyang...sampai orang kedai nak tutup baru kitorang bangun, tak best la kedai ni tutup awal, 11.30 dah stat susun2 kusi meja nak tutup. Pastu sibok dok kutip pinggan2 yang ade atas meja. Eeeee...saba je lah, malam minggu kot ape hal nak tutup awal2? Pas abis semua, kitorang pun balik..terus balik je tak singgah memana pun sebab hujan macam malas nak lepak memana esok tu acoy & jaja keje so jom la balik, ketiduran tuk kerja esok... hehe.

Dah, tu je celebration tuk diorang tahun ni..tak semeriah tahun lepas sampai abis semua kene makan tepung. Hahahaha... tahun ade excuse tu tak buat noty2 macam tu. Mihmihmih... 


penutup kita kasi gambar cake yang supper yummy ni.. lilin dah cair sebab pasang dari parking..kohkoh. So pada sesapa yang nak try home made cake boleh la contact cik ka kat sini Cake cik ka ;)


Taa-daa!






2 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe...harap2 kekal lah sampai bebila. InsyaAllah... :)

      Delete

Thanks yaaaa.... =)

Nuffangs Adds